Workshops

Wijn, spijs, spijs wijn, wat waarbij en waarom??
Dat gaan we doen: Tapas, petiscos, antipasti, fingerfood, snacks, amuses: geef het maar een naam.
Met de juiste wijn erbij… of juist niet.
Doen jullie het zelf? Of zal ik het maar doen.
Helemaal op maat, waar en wanneer je maar wil.

Bel me maar even!

One thought on “Workshops

  1. Dag Eric,
    Op ons seniorenconvent gaf je een mooie uiteenzetting over een drietal wijnen, er werd gretig naar geluisterd en geproefd. Daarna mochten we van je overheerlijke tapasbuffet genieten, dat er niet alleen prachtig uitzag, maar ook zeer verfijnd van smaak was. We willen een volgende keer graag weer een beroep op je doen en wensen je verder veel succes toe, nogmaals dank.
    Groet, Herman Engelaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *